Fint nett no III

inneholder reklame for egen butikk
å bake Mette Blomsterbergs hindbærsnitter til søndagsfika
- at Inga er 1 1/2 år i dag!
- den nydelige sangen og videoen til No.4 "Det finnes bare vi". Rørende vakker!
- at butikkoppdateringen min var svært vellykket, skulle ønske jeg kunne fylle på dobbelt så mye hver gang. Og nå er instagramkontoen til Vetle Eple sparket i gang!
- å være så innmari takknemlig for fine ord og tilbakemeldinger for overnevnte punkt!
- å kjøpe en fin huske i tre som skal henge i stua,  Inga elsker å huske.

ikke så fint:
- at jeg gikk fra varene mine på butikken i dag. Oppdaget det først når jeg kom hjem og skulle hente de fram fra under vogna. Der lå det ingenting. Og Inga var ikke i humør til å gå opp igjen og Askil skulle hente Iben pga. skikkelig regnvær. Men de er veldig greie på butikken her, alt ble lagt i pose bak kassen og Askil hentet den når han kom av toget. En bagatell men når man er trøtt og sliten kjenner man at det var virkelig ikke det man trengte der og da.

Kommentarer

 1. For ein flott song, sit her med tårer i auga mine. Og så vil eg berre få seie at det du lager til Vetle Eple er superfint, tommel opp :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den sangen er så nydelig! Og tusen takk! <3

   Slett
 2. Åh, de kakene der ser nydelige ut, bokstavelig talt! Jeg gleder meg sånn over at det går så bra med butikken din! Heia deg <3

  SvarSlett
  Svar
  1. De er så gode, anbefaler å bake og sette sammen dagen før servering. Ei natt i kjøleskapet gjør de ekstra gode :) Og takk, det er så gøy! :D

   Slett
 3. Elsk på den huska! Vil ha 1. ny baby 2. hus 3. huske. Blir vel neppe noen av delene;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar