Lærdal-love

Da har vi kommet hjem etter ei herlig helg i Lærdal! Vi kjørte fredag morgen og dette var vår første biltur som en familie på fire. Siden vi ikke har vært på skikkelig bryllupsreise har vi heller valgt å dele opp i små weekendturer og siden vi har bryllupsdag på onsdag var dette en fin anledning å ta en tur! Og så passet det ekstra bra at beste Mariell (som også fotograferte bryllupet vårt) skulle åpne butikken sin!
Butikken var utrolig flott, nydelige varer, gamle møbler som passet perfekt til lokalet og mange hadde møtte opp! Inga, Iben og lille Saga til Mariell fant tonen og det var så herlig å se de løpe rundt utenfor i gata!
Både butikken Fredag og Lærdalsøyri er gode grunner i seg selv til å ta en tur, Smak av Sogn har de herligste lokale varer og selger nybakte skillingsboller på lørdager.
Vi valgte nok en dato litt utenfor sesong så noen ting vil hadde lyst å prøve var dessverre stengt, så da valgte vi å kjøre til Sogndal for en "bytur" (kan anbefale lunsj på Kafe Krydder og en liten skattjakt på NMS Gjenbruk)
Vi bodde to netter på Sanden Pensjonat, et lite og nostalgisk innreda hotell. Vi hadde hagerommet (no.8) og det fungerte bra med babyseng og ekstra seng til Iben. Det har også en egen uteplass i hagen som jeg ser for meg er utrolig deilig om sommeren. 
Neste gang vi besøk Lærdal kommer vi nok til å leie det lille huset som eierene av Sanden Pensjonat også har, kanskje litt mer praktisk når vi reiser alle fire. To soverom og kjøkken er jo gull for småbarnsforeldre på tur!

Kommentarer

  1. Så fine bilder du tar! Helgen deres ser helt nydelig ut:)

    SvarSlett
  2. Åh, dette ser så herlig ut! På lista over steder jeg vil dra til på familieferie :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar